Kayseri'de Kurban Bayramı mesajları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kurban...

08 Temmuz 2022 Cuma 17:44
Kayseri'de Kurban Bayramı mesajları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Çiçek, mesajında, Kurban Bayramı'na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Bayramların insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günler olduğunu anlatan Çiçek, şunları kaydetti:

"Gelin hep birlikte bu bayramı da fırsatlara dönüştürelim. Küslüklerimizi, kızgınlıklarımızı, husumetlerimizi bir kenara bırakıp kardeş olmanın, bir olmanın, hazzını hep birlikte yaşayalım. Bizi biz yapan bu duyguların olmazsa olmazımız olduğunu tüm dünyaya bir kez daha haykıralım. Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize, ülkemize, Kayseri'mize ve tüm İslam alemine barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, başta şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Kayserili hemşerilerimin, tüm kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

- Başkan Palancıoğlu'nun mesajı

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da mesajında tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Vatandaşın bayramı en iyi şekilde geçirmesi için ellerinden gelen tüm hizmeti verdiklerini aktaran Palancıoğlu, "Bu sene ilk defa 100 bin metrekarelik kurban pazar yerimiz ve kesim alanımızda çok güzel bir ortam sunarak siz değerli hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Daha nitelikli hizmet için 2 ayrı büyükbaş kesim sistemi kurduk. Burada kesimler daha hijyenik ve seri bir şekilde yapılacak." ifadelerini kullandı.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve İl Müftüsü Yusuf Akkuş da mesajlarında vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.