Kayseri'de kütüphaneden kitap alanlara kedi ve köpek maması hediye edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Merkez Halk Kütüphanesi'nden kitap alan herkese kedi ya da köpek maması hediye etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir...

07 Ekim 2021 Perşembe 14:03
Kayseri'de kütüphaneden kitap alanlara kedi ve köpek maması hediye edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Merkez Halk Kütüphanesi'nden kitap alan herkese kedi ya da köpek maması hediye etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla hayvan sevgisi ve doğaya saygı konularında bilgilendirme ve farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlikler devam ediyor.

Düzenlenen etkinlikte belediyeye bağlı Merkez Halk Kütüphanesi'nden kitap alanlara kedi ve köpek mamaları hediye edildi.

Kütüphaneden kitap alanlar ise bu duyarlı davranıştan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.