Kayseri'de okulların çevresindeki uyuşturucu denetiminde 113 polis görev aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekiplerinin okulların çevresinde yaptığı uyuşturucu denetiminde 272 kişi sorgulandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotim ekiplerince, okul önlerinde uyuşturucu satışı...

13 Eylül 2021 Pazartesi 16:33
Kayseri'de okulların çevresindeki uyuşturucu denetiminde 113 polis görev aldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekiplerinin okulların çevresinde yaptığı uyuşturucu denetiminde 272 kişi sorgulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotim ekiplerince, okul önlerinde uyuşturucu satışı ve kullanımını önlemek amacıyla gerçekleştirilen denetimde 60 ekip ve 113 personel ile "Athena" ve "Jack" isimli narkotik köpekleri de görev aldı.

Denetimlerde, 272 kişi, 61 araç sorgulanırken, okulların çevresindeki 21 metruk yer, 17 park ve 6 iş yeri kontrol edildi.

Uygulamada 2 şüphelinin üzerinde bir miktar bonzai maddesi ele geçirilirken, şüpheliler hakkında "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuPolisKayseriOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.