Kayseri'de özel öğrenciler bovling etkinliğinde bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Hulus Hanımlar Derneği, "özel öğrenciler" için bovling etkinliği düzenledi.Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Projeleri Destek Programı "BİN-KAY-SERİ Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe...

18 Haziran 2021 Cuma 10:44
Kayseri'de özel öğrenciler bovling etkinliğinde bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Hulus Hanımlar Derneği, "özel öğrenciler" için bovling etkinliği düzenledi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Projeleri Destek Programı "BİN-KAY-SERİ Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ile dernek üyeleri katıldı.

Proje Koordinatörü Mustafa Karabulut, özel eğitim öğrencilerinin sporla fizik koordinasyonunu ve hareket becerilerini geliştirmeleri amacıyla ilk defa bovling oynadıklarını belirtti.

Öğrencilerin dernek tarafından gelen arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdiklerini anlatan Karabulut, "Toplumsal farkındalığı artırarak özel gençlerimizin toplumda kabulünü sağlamak, yetenekleri doğrultusunda niteliksel açıdan en iyi şekilde gelişmelerini destekleyerek bağımsız ve kendini ifade edebilen birey olmasını hedeflediğimiz etkinliklerimizde bugün gençlerimiz 5'erli gruplara ayrılarak öğretmenleri eşlinde oyun oynadılar. Gençlerimiz doyasıya eğlendi." ifadelerini kullandı.

Öte yandan öğrenciler ve aileleri için Konya kültür gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında Mevlana Müzesi, Kelebekler Vadisi ve Konya Panorama Müzesi gezildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.