Kayseri'de polis ekipleri okul servislerine yönelik denetimlerini sürdürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekipleri kent merkezinde görev yapan okul servislerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimler sırasında sürücü belgeleri, mesleki...

14 Ekim 2021 Perşembe 12:49
Kayseri'de polis ekipleri okul servislerine yönelik denetimlerini sürdürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ekipleri kent merkezinde görev yapan okul servislerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimler sırasında sürücü belgeleri, mesleki yeterlilik ve yetki belgeleri ile araca ait belgeleri inceliyor.

Araçlar da öğrenci taşımacılığına uygunluğu yönünden mevzuat hükümleri kapsamında denetleniyor.

Beş haftadır süren ve 2 bin 633 aracın kontrol edildiği denetimlerde, 482 araca "taşıma sınırı üzerinde yolcu almak, kırmızı ışık ihlali, trafik işaretlerine uymamak" gibi suçlardan cezai işlem uygulandı, 19 araç trafikten men edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.