Kayseri'de polis ve zabıta ekiplerinin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ve zabıta ekiplerinin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği organizesinde, Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediyeleri zabıta ekiplerinin...

22 Haziran 2022 Çarşamba 18:30
Kayseri'de polis ve zabıta ekiplerinin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis ve zabıta ekiplerinin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği organizesinde, Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediyeleri zabıta ekiplerinin katılımıyla 6 bölgede asayiş denetimi yapıldı.

Uygulamada, 191 kişi ile 121 araç sorgulandı, 19 motosiklet, 19 seyyar çekçek incelendi. Uygulamada, 20 bin 279 lira trafik cezası uygulandı.

Belediye ekipleri de usulsüz geri dönüşüm toplayan 8 kişiye 4 bin 648 lira para cezası yazdı, 13 çekçek ile toplanan malzemelere el konuldu.

Anahtar Kelimeler:
PolisZabıtaKayseriUygulama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.