Kayseri'de sağlık çalışanları bisiklet turunda bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık çalışanları "Doktorlar Bisiklet Turu" etkinliğinde pedal çevirdi.Büyükşehir Belediyesi ile Tabip Odasınca sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlanması amacıyla düzenlenen tur, Kayseri...

26 Eylül 2021 Pazar 20:27
Kayseri'de sağlık çalışanları bisiklet turunda bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık çalışanları "Doktorlar Bisiklet Turu" etkinliğinde pedal çevirdi.

Büyükşehir Belediyesi ile Tabip Odasınca sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlanması amacıyla düzenlenen tur, Kayseri Devlet Hastanesi bahçesinden başlayıp Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi'nde sona erdi.

Etkinlik öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.

Kayseri'nin spor dostu bir şehir olduğunu belirten Büyükkılıç, "Şehrimizde birçok spor etkinliğine ev sahipliği yapıyoruz. Sağlıkta en önemli şeylerden birisi spor yapmaktır. Vatandaşlarımız bisiklet sürerek ve yürüyüş yaparak spor yapmalılar." diye konuştu.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin ile Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop'un da katıldığı etkinlikte, 550 bisikletli pedal çevirdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.