Kayseri'de sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu ulaşım 3 ay uzatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanma süresini 3 ay daha uzattıklarını duyurdu.Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Kayseri'de...

25 Aralık 2020 Cuma 18:15
Kayseri'de sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu ulaşım 3 ay uzatıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanma süresini 3 ay daha uzattıklarını duyurdu.

Büyükkılıç, yazılı açıklamasında, Kayseri'de sağlık çalışanlarının özel halk otobüsleri ve ilçeler dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanabileceklerini belirtti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde sağlak çalışanlarının en ön cephede mücadele verdiklerini ve belediye olarak onlara bu süreçte destek vermeye gayret ettiklerini aktaran Büyükkılıç, "Salgınla mücadelede kapsamında canını dişine takarak fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın işlerini kolaylaştırmak, bu süreçte hepimizin görevi. Bu kapsamda belediye olarak sağlık çalışanlarının yanında olmaya büyük gayret göstereceğiz. Sağlık çalışanlarımıza ücretsiz toplu ulaşım desteğini 3 ay uzatarak onları yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.