Kayseri'de sağlıklı hayat merkezleri yeniden hizmet vermeye başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kentin farklı noktalarında kurulan sağlıklı hayat merkezleri, yeniden hizmet vermeye başladı.Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçelerinde...

20 Ocak 2022 Perşembe 19:38
Kayseri'de sağlıklı hayat merkezleri yeniden hizmet vermeye başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kentin farklı noktalarında kurulan sağlıklı hayat merkezleri, yeniden hizmet vermeye başladı.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçelerinde 6 farklı noktada kurulan sağlıklı hayat merkezleri, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini artırmak için yeniden hizmet veriyor.

Merkezlerde, ücretsiz olarak beslenme, fizyoterapist danışmanlığı, çocuk gelişimine yönelik hizmetler, kanser taramaları ve psiko-sosyal gibi destekler veriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Duygu Horoz, iki yıldır pandemi nedeniyle ara verdikleri sağlıklı hayat merkezi hizmetlerine bugün itibarıyla yeniden başladıklarını belirtti.

Sağlıklı bir hayat için vatandaşları sağlıklı hayat merkezine beklediklerini ifade eden Horoz, hizmetlerden faydalanmak isteyenlerin 0352 222 37 01 numaralı telefondan randevu alabileceklerini aktardı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.