Kayseri'de Sanatçılar Sokağı ziyaretçilerini bekliyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezine dönüştürülen tarihi Kayseri Kalesi içerisinde faaliyet gösteren Sanatçılar Sokağı yeni dönemde ziyaretçilerini bekliyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

17 Haziran 2021 Perşembe 17:30
Kayseri'de Sanatçılar Sokağı ziyaretçilerini bekliyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezine dönüştürülen tarihi Kayseri Kalesi içerisinde faaliyet gösteren Sanatçılar Sokağı yeni dönemde ziyaretçilerini bekliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sokakta farklı dallarda faaliyet gösteren sanatçılar, eserlerini sergileme imkanı buluyor.

Sanatçılardan Ali Akaryıl, Kültepe Kaniş Karum'da bulunan tabletlerin ve objelerin replikalarını burada yaparak sergilediğini belirtti.

Zaman zaman sokakta konser verdiklerini ifade eden Günay Deringöl ise vatandaşları Sanatçılar Sokağı'na davet etti.

Sokağın açılışı dolayısıyla mini konser veren Kayserili halk ozanı Aşık Kul Mustafa mahlaslı Mustafa Danacı da sanatçılara bu imkanı veren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.