Kayseri'de terör örgütü YPG/PKK operasyonunda bir zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarma tarafından düzenlenen terör örgütü YPG/PKK operasyonunda yabancı uyruklu bir zanlı gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silahlı terör örgütlerinin faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine...

23 Şubat 2022 Çarşamba 12:21
Kayseri'de terör örgütü YPG/PKK operasyonunda bir zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de jandarma tarafından düzenlenen terör örgütü YPG/PKK operasyonunda yabancı uyruklu bir zanlı gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silahlı terör örgütlerinin faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik çalışmada, ülkesinde YPG/PKK içerisinde silahlı faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen Suriye uyruklu A.T'nin kentte saklandığı adresi tespit etti.

Merkez Kocasinan ilçesinde belirlenen adrese düzenlenen operasyonda zanlı gözaltına alındı, ikametteki dijital materyallere el konuldu.

Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen A.T, jandarma merkezine götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
KayseriJandarmaYPG/PKK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.