Kayseri'de tütün kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis tarafından düzenlenen operasyonda 620 kilogram gümrük kaçağı tütün ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 şüphelinin...

07 Ekim 2021 Perşembe 20:35
Kayseri'de tütün kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de polis tarafından düzenlenen operasyonda 620 kilogram gümrük kaçağı tütün ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 şüphelinin gümrük kaçağı boş makaronları ve tütünleri kent merkezindeki bir adreste depolandıklarını ve buradan piyasaya sürdüklerini tespit etti.

Bu kapsamda bir iş yerine ve ikamete düzenlenen operasyonda 6 milyon 800 bin boş makaron ve 620 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Operasyonda, 2 zanlı gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
TütünKayseriMakaron
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.