Kayseri'de uyuşturucu operasyonlarında 5 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen üç uyuşturucu operasyonunda, biri yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma...

18 Temmuz 2021 Pazar 14:24
Kayseri'de uyuşturucu operasyonlarında 5 zanlı yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen üç uyuşturucu operasyonunda, biri yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ile yapılan müşterek çalışmada, Suriye uyruklu A.D, Kayseri'de uyuşturucu madde alacağı bilgisi üzerine takibe alındı. Uyuşturucu madde alışverişi gerçekleştikten sonra yakalanan A.D'nin üzerinde 306 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ekiplerce düzenlenen iki farklı operasyonda ise 488 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, M.T, E.B, C.A. ve C.K. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 zanlı, Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.