Kayseri'de uyuşturucu satıcılarına hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 4 sanık, 6 yıl 8 ay ile 18 yıl 9 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanıklar S.D, S.Y, S.S....

01 Mart 2021 Pazartesi 16:35
Kayseri'de uyuşturucu satıcılarına hapis cezası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 4 sanık, 6 yıl 8 ay ile 18 yıl 9 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanıklar S.D, S.Y, S.S. ve M.Ö, tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katılırken, sanık avukatları salonda hazır bulundu.

Duruşma savcısı mütalaasında, 4 sanığın, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Suçlamaları reddeden sanıklar, uyuşturucu satmadıklarını öne sürerek, beraat ve tahliyelerini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıklar S.D. ve M.Ö'ye, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 18 yıl 9'ar ay hapis ve 37'şer bin lira adli para cezası, sanık S.Y'ye aynı suçtan 12,5 yıl hapis ve 13 bin lira adli para cezası, sanık S.S'ye ise 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.