Kayseri'de yeni mezarlık çalışmaları devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda yapımı devam eden yeni mezarlık çalışmalarını denetledi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erkilet...

18 Mayıs 2021 Salı 14:14
Kayseri'de yeni mezarlık çalışmaları devam ediyor

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda yapımı devam eden yeni mezarlık çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nı ziyaret eden Büyükkılıç'a Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcüman ile Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal da eşlik etti.

Asri Mezarlık ile Erkilet, Argıncık ve İldem mezarlıklarında yeni mezar yeri çalışmalarının planlı bir şekilde devam ettiğini belirten Büyükkılıç, her bölgenin kendi ihtiyacına hitap edecek şekilde mezarlıkları genişletme çalışmaları yaptıklarını aktardı.

Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda 2 bin 450 yeni mezarlık yapıldığını anlatan Büyükkılıç, "İldem'de 450, Argıncık'ta bin 500 ve aynı zamanda Asri Mezarlık'ta 2 bin ilave mezarlık yapılıyor. Yine Asri Mezarlık'ta 6 bin mezar yapılacak kapasite söz konusu, onun da çalışmalarını yapıyoruz. Aynı zamanda mezarlıklarımızın çevre düzenlemesini de önemsiyor ve o konuda da şehrimize yakışır bir konuma getirmeye özen gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.