Kayseri'de yolcu otobüsüne arkadan çarpan otomobildeki gurbetçi iki kardeş yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yolcu otobüsüne arkadan çarpan gurbetçi iki kardeş yaralandı.A.M. idaresindeki Almanya plakalı otomobil Kayseri-Malatya kara yolu Gökkent Kavşağı'nda seyir halindeki 61 S 1146 plakalı otobüse...

26 Nisan 2021 Pazartesi 01:07
Kayseri'de yolcu otobüsüne arkadan çarpan otomobildeki gurbetçi iki kardeş yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yolcu otobüsüne arkadan çarpan gurbetçi iki kardeş yaralandı.

A.M. idaresindeki Almanya plakalı otomobil Kayseri-Malatya kara yolu Gökkent Kavşağı'nda seyir halindeki 61 S 1146 plakalı otobüse arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan otomobilde bulunan A.M. ile M.M. araçta sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları otomobilden kurtarılan A.M. Kayseri Devlet Hastanesi'ne, kardeşi M.M. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kazının, kardeşlerin Almanya'dan memleketleri Malatya'ya giderken meydana geldiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.