Kayseri'deki DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan ikisi tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda jandarma tarafından gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 şüpheliden ikisi tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin...

04 Haziran 2021 Cuma 16:17
Kayseri'deki DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan ikisi tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda jandarma tarafından gözaltına alınan yabancı uyruklu 3 şüpheliden ikisi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik çalışmalarda Suriye'nin Hama ve Azez bölgeleri ile Irak'ta örgüt içinde silahlı faaliyette bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan B.A, G.E. ve A.H'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen zanlılardan G.E. ve A.H, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. B.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde 2 Haziran Salı günü belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, yabancı uyruklu 3 zanlı gözaltına alınmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.