Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Çarşısı'nın 10. yıl kutlamalarına katılarak, çarşıda ve Hunat Pasajı'nda iş yeri bulunan esnaflara iş yeri tahsis belgelerini verdi.Belediyeden yapılan...

29 Eylül 2021 Çarşamba 15:50
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hunat Çarşısı'nın 10. yıl kutlamalarına katılarak, çarşıda ve Hunat Pasajı'nda iş yeri bulunan esnaflara iş yeri tahsis belgelerini verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, Hunat Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz ve Hunat Çarşısı esnaflarıyla bir araya geldi.

Burada konuşan Büyükkılıç, hiçbir esnafı göz ardı etmeden, dayanışma içerisinde herkesin rızkını temin edebilmesi için çalıştıklarını belirtti.

Esnaflardan gelecek her türlü talebe sıcak baktıklarını ve her zaman olumlu bir yaklaşım içerisinde olduklarını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 50 bin civarında esnafı olan bir kentiz. Esnaf dostu bir şehir olmak, bizim olmazsa olmazımız. Sizler bizlere dua ediyorsunuz, bizlere her görevde sahip çıkıyorsunuz. Bizler de sizlere layık olma yönünde gayret gösteriyoruz. Gerek genel sekreterimiz gerekse genel sekreter yardımcılarımız talimatımızla bu konularda ne yapılması gerekiyorsa yasal konularda ne yapılması gerekiyorsa yapmışlar. Hep sizlerin yanında yer almışlar ve yer almaya devam edecekler."

Büyükkılıç, Hunat Çarşısı'nda ve Hunat Pasajı'nda iş yeri bulunan esnaflara iş yeri tahsis belgelerini de verdi.

- Doğal gaz patlaması yaşanan eve ziyaret

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Başakpınar Mahallesi'nde müstakil bir evde meydana gelen doğal gaz patlamasının ardından bölgede incelemelerde bulundu, aileyi ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Aileyi yalnız bırakmayan Dönmez ve Yalçın, olayın yaşandığı binada incelemelerde bulundu.

Patlamayı hisseden çevredeki binalarda yaşayanlara da geçmiş olsun dileklerini ileten Dönmez ile Yalçın, yaraların biran önce sarılması için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.