Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'in kentte, 2021 yılı içerisinde en yüksek pirim ödeyen, en çok istihdam sağlayan ve en çok engelli çalıştıran kuruluş olduğu bildirildi.Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Şeker, Sosyal...

25 Mayıs 2022 Çarşamba 18:00
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker'in kentte, 2021 yılı içerisinde en yüksek pirim ödeyen, en çok istihdam sağlayan ve en çok engelli çalıştıran kuruluş olduğu bildirildi.

Fabrikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Şeker, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından üç ayrı kategoride teşekkür belgesine layık görüldü.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2021 yılı boyunca devletin tüm kurumlarına olan yükümlülüklerini zamanında hatta zamanından önce yerine getiren Kayseri Şeker'e teşekkür belgeleri verildi.

Kurum Başkanı Cevdet Ceylan imzalı üç ayrı teşekkür belgesini Kayseri Şeker adına Başkan Hüseyin Akay'a, SGK İl Müdürü Ahmet Hamdi Güney takdim etti.

- KAYMEK ve İl Sağlık Müdürlüğünden iş birliği protokolü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür Anonim Şirketi (KAYMEK) ile Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü arasında "İlk Yardım Kursu ve Sağlık Seminerleri Düzenlenmesi"yle ilgili iş birliği protokolü yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen iş birliği protokolü imza törenine, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Serhat Koyuncu ve KAYMEK AŞ Müdürü Denizhan Burhan Çanakpınar katıldı.

Öztürk, KAYMEK'te yaklaşık 120 branşta eğitim verildiğini ve 20 binin üzerinde öğrencinin eğitim aldığını belirtti.

İlk yardım ve sağlık denildiği zaman İl Sağlık Müdürlüğünün bu işin uzmanı olduğunu vurgulayan Öztürk, "Herkes uzmanlık alanında eğitim versin düşüncesindeyiz. Biz uzmanlığımızı 120 branşta yapıyoruz, bu uzmanlık alanında da İl Sağlık Müdürlüğümüz ile iş birliği yapmaktayız." ifadelerini kullandı.

Benli, doğru ilk yardım uygulamanın önemini her yerde vurguladıklarını aktararak, "Yaklaşık 13 binden fazla kişi bizim sertifikasyonumuza tabi oldu. KAYMEK öğrencilerine de bu sertifikasyonu sağlamak istiyoruz. Diğer sağlık alanındaki eğitimleri de KAYMEK ile sunmuş olacağız. İş birliğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.