Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sıcak havanın ardından soğuk ve yağışlı havanın beklendiği bildirildi.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, ülke yarından itibaren Orta Akdeniz üzerinden...

08 Ocak 2021 Cuma 19:26
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sıcak havanın ardından soğuk ve yağışlı havanın beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, ülke yarından itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına girecek.

Bölge sorumluluk sahasında mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazartesi ve salı artarak mevsim normallerinin 10 ile 15 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Çarşambadan itibaren kuvvetli soğukla mevsim normalleri civarına ineceği değerlendiriliyor.

Bölgenin kuzey kesimlerinde hafta sonu görülecek yağışların, çarşamba günü kuvvetli soğukla bölge geneline yayılarak, karla karışık yağmur, yüksek kesimlerde kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

- Kayseri Üniversitesi'nden ilk mezunlarına sembolik mezuniyet ve kuşak bağlama töreni

Kayseri Üniversitesince, ilk mezunları için yeni tip koronavirüs (Kovid-19 tedbirlerine uyularak sembolik diploma ve kuşak bağlama töreni düzenledi.

Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 2019-2020 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 2018'de kurulan üniversitenin uygulama ve proje odaklı misyonuyla mesleki ve teknik yükseköğretimde Türkiye'nin önemli üniversiteleri arasında yer almak için çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından okullarını birincilikle bitiren 11 öğrenciye kuşak bağlandı, ardından da diplomaları verildi.

Mezuniyet törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Okan Karahan ile Genel Sekreter Mehmet Akkuş ve senato üyeleri katıldı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.