Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hakkari Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti Derecik İlçe Başkanı Abdurrahim Akgündüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.Belediyeden yapılan...

22 Haziran 2022 Çarşamba 16:51
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hakkari Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, AK Parti Derecik İlçe Başkanı Abdurrahim Akgündüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç'a, Çetinkaya, Akgündüz ve beraberindeki heyet nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükkılıç, "Yerel yöneticiler olarak amacımız vatandaşlarımızın şehir yaşamındaki konforunu artırmak ve şehirlerimizi bulunduğu mevcut konumdan, her yönü ile daha iyi noktalara taşımak. Bu doğrultuda gece gündüz öz verili şekilde yürüttüğümüz çalışmalar, Türkiye ve dünyadan ilgi görüyor. Bu da Kayseri adına bizleri çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Çetinkaya da Kayseri'nin örnek bir şehir olduğunu belirterek, Büyükkılıç'a misafirperverlikleri için teşekkür etti.

- Vali Çiçek'ten Kocasinan ve İncesu'ya ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan ve İncesu ilçelerinde ziyarette bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çiçek, ilk olarak Kocasinan Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam İlhan Abay'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Kocasinan ilçesinde belediye binası yanında bulunan taksi durağına uğrayan Vali Çiçek, taksicilerle sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile de bir araya gelen Çiçek, "Bir aydır Kayseri'deyim. Kayseri'nin sokaklarında adım atmadık yer bırakmamaya çalışıyorum. Kocasinan'ın benim için farklı bir durumu var. Hem valilik binası hem evim Kocasinan'da dolayısıyla ben de bir Kocasinanlıyım. Göreve başladıktan sonra Kocasinan Belediyesinin fedakarca çalıştığını, canla başla mücadele ettiğini gördüm. Dolayısıyla Kocasinan Belediyesinin halk tarafından sevildiğini, çalışmalarının memnuniyetle karşılandığını görmek, beni çok memnun etti." ifadelerini kullandı.

Çiçek, İncesu Kaymakamlığını, İncesu Belediyesini ziyaret edip ilçedeki tarihi Rum Aziz Eusthatios Kilisesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyip, esnaflarla görüşerek ziyaretlerini tamamladı.

- Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, Kayseri'deki ulaşım çalışmaları ve projeler görüşüldü. Uraloğlu ve beraberindeki heyete, Kayseri'nin ulaşım noktasında ihtiyaçları, talep ve beklentileri iletildi.

Büyükkılıç, Uraloğlu'na el dokuması kilim hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.