Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ve yeni yönetimi, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Danacı, Melikgazi Belediyesi çalışmalarının...

16 Şubat 2021 Salı 13:59
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ve yeni yönetimi, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Danacı, Melikgazi Belediyesi çalışmalarının örnek ve referans gösterildiğini bundan dolayı Başkan Palancıoğlu'nu tebrik ettiklerini belirtti.

Gençlerin heyecanlı çalışmalarına şahit olmaktan büyük mutluluk duyduğunu anlatan Başkan Palancıoğlu ise AK Parti teşkilatının her zaman özverili, fedakar ve planlı çalıştığını kaydetti.

- Melikgazi Belediyesinden engelli sporcuya tekerlekli sandalye

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu Ömer Çelik'e tekerlekli sandalye hediye etti.

Palancıoğlu, her zaman engelli vatandaşlara ve spora destek olduklarını belirterek, "Melikgazi Belediyesi olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Ömer kardeşimizin hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek adına kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik. Sağlıklı günlerde kullanmasını diliyorum. Onlarla birlikte el ele gönül gönüle tüm engelleri aşacağız." ifadelerini kullandı.

- Başkan Yalçından şehit derneğine ziyaret

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, terör örgütü PKK tarafından Gara'da şehit edilen 13 Türk vatandaşı için Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yalçın, ziyarette dernek şube başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Yalçın, "İnşallah bu, devletimizin, milletimizin bir araya gelmesi için bir halka daha olur. İçişleri Bakanımız artık diyeceğini dedi. Şehitlerimizden bazılarının annesi de Diyarbakır annelerindenmiş, onların da içi parçalandı. Tekrar başınız sağ olsun. Acınızı paylaşıyoruz. Allah, devlete zeval vermesin. Devletimiz bunun üstesinden gelecek ve gereken karşılığı en net şekilde verecektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.