Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, noter huzurunda 336 konutun dijital ortamda kura çekimiyle hak sahiplerinin belirlendiği Yunus Emre kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Belediyeden yapılan açıklamaya...

19 Mart 2021 Cuma 17:12
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, noter huzurunda 336 konutun dijital ortamda kura çekimiyle hak sahiplerinin belirlendiği Yunus Emre kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentsel dönüşüm ile tarihe geçecek projeleri hayata geçiren Çolakbayrakdar, vatandaşlara daha konforlu ve daha güzel bir çevre sunmak için Yunus Emre kentsel dönüşüm konutlarının çevre düzenleme çalışmalarını kontrol etti.

Çolakbayrakdar, "İnşallah kentsel dönüşüm konutlarımız nisan ayı sonu itibarıyla teslim edilerek, hak sahipleri yeni yuvalarında oturmaya başlayacak." ifadesini kullandı.

- Çolakbayrakdar denetimde bulunarak, maske dağıttı

Çolakbayrakdar, İstasyon Caddesi’nde denetim yaparak, vatandaşlara maske dağıttı.

Vatandaş ve esnaflarla gönül selamıyla selamlaşan Başkan Çolakbayrakdar, hemşehrilerinin sağlığı için ellerinden geleni yaptıklarını aktardı.

İstasyon Caddesi'ndeki işletmeleri ziyaret edip, denetimlerde bulunduktan sonra Yeşil Mahalle'de faaliyet gösteren esnafları da ziyaret eden Çolakbayrakdar, özellikle maske ve mesafe konusunda uyarı yaparken, uyulması gereken önlemleri hatırlattı.

Denetimlerde Çolakbayrakdar'a, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ve Kocasinan İlçe Emniyet Müdürü Osman Öztürk de eşlik etti.

- "Down sendromluların her zaman yanındayız"

Çolakbayrakdar, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çolakbayrakdar, mesajında, "Hizmetlerimizle bir gün değil, her gün down sendromlu kardeşlerimizle beraberiz. Onların farkındayız ve daima yanındayız." ifadelerini kullandı.

- Talas'ta 15 parça taşınmaz satışta

Mülkiyeti Talas Belediyesine ait 15 parça taşınmazın satışına 24 Mart'ta günü devam edilecek.

Geçen hafta yapılan ancak ihale komisyonu tarafından pazarlığa bırakılan 6 villa parseli ve 8 daire ile bir konut parselinin satışına gelecek hafta çarşamba günü devam edilecek.

- Erciyes yolunun ağaçlandırma çalışmalarına start verildi

Develi Belediyesinin Develi-Erciyes arasındaki yolun ağaçlandırılma projesi kapsamında ilk etap çalışmalarına start verildi.

Kaçış rampasından Develi girişine kadar yapılacak ve Orman İşletme Müdürlüğünün de destek verdiği ilk etap ağaçlandırma çalışmaları için zemin tesviye çalışmaları başladı.

Karayolları ekiplerinin de destek verdiği zemin tesviye çalışmalarının ardından ağaçlandırma çalışmalarının başlayacağını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Kaçış rampasından ilçemiz girişine kadar 1500 uzun fidan dikeceğimiz ağaçlandırma çalışmamızın şimdiden Develimize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

- Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'dan esnafa yeni pazar yeri müjdesi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede kurulu pazar yerini ve esnafı ziyaret etti.

Pazar yerinde fiyatların oldukça uygun olduğunu ifade eden Özdoğan, esnafa kapalı ve modern yeni pazar yeri müjdesi verdi.

Özdoğan, şunları kaydetti:

"Pazar yerimiz ile ilgili bu yıl içerisinde proje aşamasındayız, Büyükşehir Belediyemiz inşallah nasip olursa bu çalışmayı tamamladığında detayını da vereceğiz. Daha geniş, daha ferah, daha merkezi bir alanda pazaryeri çalışmamıza inşallah bu yıl içerisinde Büyükşehir Belediyemizin desteği ile tamamlanacağı müjdesini buradan vermek istiyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.