Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi yıl boyu sosyal yardımlarla destek olduğu ihtiyaç sahibi ailelere ramazan öncesi iaşe yardımında bulundu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşan ramazan ayı öncesi sosyal yardım faaliyetlerine hız veren...

01 Nisan 2021 Perşembe 14:59
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Talas Belediyesi yıl boyu sosyal yardımlarla destek olduğu ihtiyaç sahibi ailelere ramazan öncesi iaşe yardımında bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşan ramazan ayı öncesi sosyal yardım faaliyetlerine hız veren ilçe belediyesi, listesinde kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere iaşe ve temizlik malzemesi desteği sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyu yaptıkları sosyal yardımları ramazan ayında da devam ettirdiklerini ifade etti.

Bu ayın aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Yalçın, "Biz de Talas Belediyesi olarak listemizde kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımı kapsamında iaşe ve temizlik malzemesi desteği sağlıyoruz. Yardımlarımız sadece ramazana mahsus değil. İhtiyaç sahibi ailelere yıl boyu gıda ve temizlik malzemesinden kıyafete, ayakkabıdan yakacağa kadar çok çeşitli alanlarda yardım yapıyoruz. " ifadelerini kullandı.

- Talas Belediye Başkanı Yalçın, takipçileriyle sosyal medya üzerinden buluşuyor

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, takipçileriyle sosyal medya üzerinden buluşmaya devam ediyor.

"Başkan Beyaz Masada" uygulaması kapsamında 27'inci kez takipçilerinin karşısına geçen Yalçın, çeşitli konularda gelen sorulara cevap verdi, istek ve talepleri not etti.

Yapılması gereken acil işler için başkan yardımcılarına gerekli talimatları veren Yalçın, programda ayrıca geride kalan 2 yılda yaptıkları çalışmaları anlattı.

- MAZLUMDER Kayseri Şubesinin yeni yönetimi işbaşı yaptı

MAZLUMDER Kayseri Şubesinin seçilen yönetimi görev dağılımını tamamlayıp işbaşı yaptı.

20 Mart'taki olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yapılan dernekte Ahmet Taş şube başkanlığına, avukat Sena Özdemir başkan yardımcılığına, Adnan Evsen sekreterliğe ve Harun Gürpınar muhasip görevine getirildi.

Başkan Taş, MAZLUMDER Kayseri Şubesi yeni yönetiminin görevde kalacağı 2 yıl içinde, vicdanları sızlatan hak ihlallerinin ortadan kaldırılması ve kamuoyuna taşınması yönünde elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.