Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, ağaçlandırma seferberliğine devam ediyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl hedefi 100 bin ağaç olarak belirleyen Kocasinan Belediyesi, nisan ayı itibarı ile ağaçlandırma faaliyetlerini...

15 Nisan 2021 Perşembe 13:48
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, ağaçlandırma seferberliğine devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl hedefi 100 bin ağaç olarak belirleyen Kocasinan Belediyesi, nisan ayı itibarı ile ağaçlandırma faaliyetlerini hızlandırdı. Belediye daha yeşil Kocasinan çalışmaları kapsamında ilçenin farklı bölgelerinde ağaçları toprakla buluşturdu.

Belediye kentsel dönüşüm projelerinde de yeşile ağırlık vermeyi sürdürüyor.

- Melikgazi'de YKS öğrencilerine kurs

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile Tınaztepe Sosyal Tesisi'nde açılan YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) kursunu ziyaret edip derse başlayan öğrencilere başarı diledi.

Melikgazi Belediyesi olarak öğrencilerin başarılı olması içim tüm desteği verdiklerini belirten Palancıoğlu, belediye, kaymakamlık ve ilçe mili eğitim iş birliğiyle üniversite sınavına hazırlanan mezun öğrencilere yönelik etüt merkezi açtıklarını aktardı.

Hem İldem hem de Tınaztepe sosyal tesisinde öğrencilerin kurslara devam edeceklerini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

" İhtiyaç olduğu zaman diğer mahallelerimizde de açacağız. Çok az öğrenciyle derslerimiz devam edecek. Derslerimiz tüm pandemi şartlarına ve sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak verilecek. Öğrencilerimizin 2 ay gibi bir süre içinde sınava en iyi şekilde hazırlanması için uğraşacağız. Sağolsun bu projemizin sahibi değerli Kaymakamımız Bülent Karacan. Bizler de her türlü desteği vererek gençlerimizin yetişmesini sağlayacağız. Mezun olan ve etüt merkezlerimizden eğitim almak isteyen öğrencilerimizi belediye ve Kaymakamlığımıza bekliyoruz."

Melikgazi Kaymakamı Karacan da öğrencilere başarılar dileyerek, "Etüt merkezlerimizi başkanımızla ziyaret ettik. Gençlerimizin başarılı olması için bu projemizi hayata geçirdik. Kursiyerlerimizi ve etüt merkezlerimizi artırmayı düşünüyoruz. Tamamen ücretsiz bu hizmetimizden ihtiyaç duyan öğrencilerimizi etüt merkezlerimize bekliyoruz." ifadelerin kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.