Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kaymakam Yaşar Dönmez ile yapımı devam eden kütüphane çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kiçiköy Mahallesi'nde yer alan Altıntepe Camisi'nin...

30 Nisan 2021 Cuma 13:50
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kaymakam Yaşar Dönmez ile yapımı devam eden kütüphane çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kiçiköy Mahallesi'nde yer alan Altıntepe Camisi'nin alt katında yapımı devam eden semt kütüphanesinin inşaatını gezen Dönmez ve Yalçın, yetkililerden bilgi aldı.

Yalçın, mümkün olan en kısa sürede kütüphane çalışmalarını tamamlayarak hizmete sunacaklarını belirtti.

- Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar'dan glutensiz hayata destek

Kocasinan Belediyesi, 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü öncesi gıda alerjisi olarak bilinen çölyak hassasiyeti bulunan vatandaşlara glutensiz ürün paketi dağıttı.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2017 yılında ilk olarak başlatılan ve Türkiye’de diğer belediyelere örnek olan uygulamayla ilçe genelinde ikamet eden 182 çölyaklı aileye bugüne kadar 3 bin 211 çölyak paketi dağıttıklarını ifade etti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün hazırladığı paketlerin içerisinde kek ve hamur işi unu, nişastalı karışım, kakaolu çıtır top, burgu makarna, spagetti, şehriye, köftelik bulgur, fındık ezmesi, portakallı mini kek ve susamlı çubuk kraker gibi glüten içermeyen yiyecekler bulunuyor.

- Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan: "Zorlu süreci birlikte atlatacağız"

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, tam kapanma döneminde ilçe halkının hayatını kolaylaştırmak için görevlerinin başında olacaklarını belirtti.

Bu zor günleri birlikte atlatacaklarını vurgulayan Özdoğan, şunları kaydetti:

“17 günlük kapanma sürecinde tüm hizmet birimlerimiz ile halkımızın yanında olacağız. Özellikle sizden istirhamım bugüne kadar kurallara uyduğunuz gibi bu 17 günlük sürede de en ince detayına kadar kurallara uymanızı istirham ediyorum. Bu zor günleri birlikte aşacağız, bayrama birlikte ulaşacağız. Vefa Destek Grubumuz, Sosyal İşler Müdürlüğümüz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacak.”


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.