Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Beyazşehir Mahallesi’nde sürdürülen asfalt yenileme çalışmalarını denetledi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 5 bin ton asfalt kullanılan...

12 Haziran 2021 Cumartesi 18:10
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Beyazşehir Mahallesi’nde sürdürülen asfalt yenileme çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 5 bin ton asfalt kullanılan yol yenileme çalışmasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Büyükkılıç, mahalle sakinleri ile görüşerek onların görüş ve beklentilerini dinledi.

Beyazşehir Mahallesi Osman Özcan Caddesi’ndeki yol yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Büyükkılıç, yolun hayırlı olmasını temenni etti.

- Palancıoğlu, bir aileye yeni evlerinin anahtarlarını teslim etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Küçükali 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Öznur Kılavuz'u evinde ziyaret ederek, yeni evlerinin anahtarlarını teslim etti.

Palancıoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını nisan ayında başlattıklarını ve çalışmaların devam ettiğini belirtti.

- Talas ilçesinde yol yapım çalışmaları

Talas Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi Çimenli Caddesi’ni trafiğe kapatarak yenileme çalışması başlattı.

Belediyenin koordinasyonuyla altyapı kuruluşları KASKİ, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ, Kayserigaz ve Telekom ile birlikte eşzamanlı gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları kapsamında araç sürüş ve yaya yürüyüş konforu en üst seviyeye çıkartılacak.

Alt ve üstyapısıyla birlikte baştan aşağı yenilenecek olan Çimenli Caddesi’ndeki çalışmaların 30 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.