Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Talasgücü E-spor Merkezi, kayıtlarını sürdürüyor.Talas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kiçiköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve şu ana kadar 20 sporcuyu bünyesine katan E-spor Merkezi, Talas...

01 Temmuz 2021 Perşembe 15:17
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Talasgücü E-spor Merkezi, kayıtlarını sürdürüyor.

Talas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kiçiköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve şu ana kadar 20 sporcuyu bünyesine katan E-spor Merkezi, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirildi.

Talasgücü Belediyespor E-spor Merkezi'ne katılmak isteyenlerin, başvuru ve detaylı bilgi için espor.com.tr ve www.talas.bel.tr adreslerini ziyaret edebileceği belirtildi.

Uzman oyuncu koçları tarafından verilecek E-spor eğitimlerinde ayrıca alanında yetkin psikologlar da görev alacak.

- Kocasinan Belediyesinde üst yapı çalışmaları devam ediyor

Kocasinan Belediyesinin Yunusemre Mahallesi’nde yaptığı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 336 ailenin hayali gerçekleşti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmalarına hız veren Kocasinan Belediyesi, bölgeyi daha modern bir görünüme kavuşturuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yunusemre Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanında asfalt ile çevre düzenleme çalışmaları kesintisiz devam ediyor.

Vatandaşlar, Kocasinan Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

- Kayseri'de MMTAL tanıtım toplantısı yapılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında yapılan "Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü" kapsamında proje okul olarak belirlenen Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MMTAL) tanıtım toplantısı yapılacak.

Kayseri Sanayi Odasından (KAYSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın 16.00'da çevirim içi yapılacak toplantıya, KAYSO Yönetim Kurulu ve MMTAL Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandırıoğlu, Merkez MTAL Müdürü Tekin Alpaslan, rehber öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"LGS tercihleri öncesi okulumuzu hem öğrencilerimize hem de velilerimize tanıtmak ve meslek liselerinin önemini anlatmak istiyoruz. Okulumuz tam şehrin merkezinde, ulaşım sıkıntısı olmayan bir konumda. Bunun yanı sıra okulumuzda başarıları öğrencilerimize odalarımız vasıtası ile burs verilecek. Aynı zamanda iş garantili staj imkanlarımız olacak. Tercih yapacak tüm gençlerimizi ve ailelerimizi toplantımıza bekliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.