Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü personeli, Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19'a karşı başlatılan seferberlik kapsamında aşılarını yaptırdı.Belediyeden yapılan...

02 Temmuz 2021 Cuma 17:41
Kayseri'den kısa kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü personeli, Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19'a karşı başlatılan seferberlik kapsamında aşılarını yaptırdı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, KASKİ Genel Müdürlüğü hem zamandan tasarruf etmek hem de hastanelerde oluşabilecek yoğunluğun önlenmesine katkı sağlamak amacıyla Kovid-19'a karşı aşı seferberliğine destek verdi.

Genel Müdürlük binası ile Germiraltı Tesisleri’nde İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından oluşturulan mobil aşı stantlarında kurum personeli, kontrollerini yaptırıp aşı oldu.

KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, yaptıkları değerlendirme sonucunda aşı olmayan personelin aşılarını bir an önce yaptırarak hızlı bir şekilde bağışıklık kazanmalarını sağlamak adına uygulamaya katıldıklarını belirtti.

- Kayseri'de Ali Dağı 360 Kafe açıldı

Kayseri'de Talas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ali Dağı 360 Kafe hizmete girdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 14 bin metrekare yeşil alana sahip Ali Dağı 360 Kafe, vatandaşlardan tarafından ziyaret ediliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kafeteryanın ve önündeki geniş yeşil alanın yeni bir cazibe merkezi olacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Talas’a hem yeni bir yeşil alan hem de bir sosyal mekan kazandırdık. 1 Temmuz itibariyle hizmet vermeye başladı. İsteyen hemşehrilerimiz kafeteryamızda yeme içme ihtiyaçlarını giderebilir, isteyenler de yeşil alanda kendi imkanlarıyla piknik yapıp çay, kahve içebilir. İlk gün itibariyle kafeteryamız büyük ilgi gördü. Ayrıca 14 bin metrekare genişliğe sahip yeşil alanda da ailelerin piknik yaptığını, çocuklarıyla uçurtma uçurup eğlendiğini görüyoruz. Gerçekten çok güzel, çok asude bir mekan ortaya çıktı. Talas'ımıza ve şehrimize hayırlı olsun."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.