Kayseri'den yangın ve sel felaketi mağdurları için AFAD'a 150 bin lira bağış

KAYSERİ (AA) - Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Kayseri Şubesi, Karadeniz'deki sel felaketi ile Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan yangınlarda mağdurlar olanlar için AFAD'a 150 bin lira destekte bulundu.Şube Başkanı Mustafa Kökenek,...

31 Ağustos 2021 Salı 11:37
Kayseri'den yangın ve sel felaketi mağdurları için AFAD'a 150 bin lira bağış

KAYSERİ (AA) - Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Kayseri Şubesi, Karadeniz'deki sel felaketi ile Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan yangınlarda mağdurlar olanlar için AFAD'a 150 bin lira destekte bulundu.

Şube Başkanı Mustafa Kökenek, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel felaketi ile Ege ve Akdeniz bölgelerindeki yangın sebebiyle mağdur olanlara destek için harekete geçtiklerini belirterek, "Gün, onlarla bir olma günüdür." dedi.

Kökenek, devletin mağdurları yalnız bırakmadığını ancak her şeyi devletten beklemek gibi bir lüksleri de bulunmadığını ifade etti.

Dernek olarak 1972'den beri fakirin, ihtiyaç sahiplerinin yanında bulunduklarını vurgulayan Kökenek, "Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Kayseri Şubesi olarak sel ve yangın mağduru insanlarımızın yanında olmak, acılarını paylaşmak, ihtiyaçlarının karşılanmasına, yaralarının sarılmasına katkı sunmak için AFAD hesabına 150 bin lira yatırdık." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.