Kayseri'nin Felahiye ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Vural Coşkun kazandı

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde, belediye başkanlığını AK Parti adayı Vural Coşkun kazandı.Kesin olmayan sonuçlara göre, Vural Coşkun bin 594, İYİ Parti adayı Zayit Acı bin 24 oy aldı.- Coşkun'un öz geçmişiVural Coşkun, Küçük...

31 Mart 2019 Pazar 22:47
Kayseri'nin Felahiye ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Vural Coşkun kazandı

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde, belediye başkanlığını AK Parti adayı Vural Coşkun kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Vural Coşkun bin 594, İYİ Parti adayı Zayit Acı bin 24 oy aldı.

- Coşkun'un öz geçmişi

Vural Coşkun, Küçük Toraman'da doğdu. Coşkun, ilk ve ortaokulu tamamladıktan sonra Felahiye Lisesi'nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünü kazanan Coşkun, üniversiteye bir süre devam ettikten sonra babasının büyük çapta çiftçilik yapmasından dolayı eğitimini yarıda bıraktı ve babasıyla birlikte çalışmaya devam etti.

AK Parti Felahiye İlçe Teşkilatı'nın kurulmasında katkısı olan Coşkun, 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Felahiye Belediye Başkanı seçildi.

Anahtar Kelimeler:
Seçim 2019
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.