KAYSO Başkanı Büyüksimitci'den OSB'ye ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın'ı ziyaret etti.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Meclis Başkanı...

06 Temmuz 2022 Çarşamba 13:07
KAYSO Başkanı Büyüksimitci'den OSB'ye ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın'ı ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, meclis başkanlık divanı üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunan Büyüksimitci, sanayiciye hizmetin büyük bir şeref ve sorumluluk olduğunu belirtti.

Sanayicinin öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını aktaran Büyüksimitci, "Bu anlamda sanayicilerimize hizmet için sizlere her türlü desteği vermek bizler için bir görev." ifadesini kullandı.

Yalçın ise seçimli olağanüstü genel kurulda sanayicinin verdiği mesajı aldıklarını ve hiçbir şekilde ötekileştirmeden tüm sanayicilere hizmet edeceklerini, 4 yıllık sürelerini en verimli şekilde değerlendireceklerini kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.