KAYSO ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Ziraat Bankası arasında, "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı" ürünü için iş birliği protokolü imzalandı.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Sanayi Odası...

21 Aralık 2020 Pazartesi 12:38
KAYSO ile Ziraat Bankası arasında protokol imzalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Ziraat Bankası arasında, "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı" ürünü için iş birliği protokolü imzalandı.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Ziraat Bankası Kayseri Bölge Müdürü Serdar Eldemir'in de katılımı ile Ziraat Bankası Girişimci Şube Yöneticisi Fatma Toklu Kurt'un imzaladığı protokolle, ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkanı için işbirliğine gidilecek.

İşbirliği protokolü hakkında bilgi veren KAYSO Başkanı Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Bildiğiniz gibi 10 Aralık'ta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın'ın katılımıyla Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi'nin tanıtımı yapılmıştı. Bu projeyle TOBB çatısı altındaki tüm üyelere kolay finansman imkanı sağlanmış oldu. Protokol kapsamında çalışmalarımız kazan kazan anlayışıyla sürdürülecek. Tedarik zincirinin işleyişi ve devamlılığı daha da kolay olacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önü açılacak. Bu sayede üreticiler ve satıcılar tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satabilecekler."

Anahtar Kelimeler:
ProtokolKayseriKAYSO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.