KAYSO'da sünger hammaddesi üretim tesisi istişare toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) organizasyonunda sünger hammaddesi üretim tesisi istişare toplantısı yapıldı.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'in katılımı ile...

20 Kasım 2020 Cuma 15:07
KAYSO'da sünger hammaddesi üretim tesisi istişare toplantısı yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) organizasyonunda sünger hammaddesi üretim tesisi istişare toplantısı yapıldı.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamada Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez'in katılımı ile video konferans üzerinden toplantı gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dönmez, bakanlık olarak bu konuda ne yapabileceklerini araştıracaklarını ve böyle bir yatırım olması durumunda teşvik verme imkanlarının olduğunu belirtti.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci de sünger hammaddesi üretiminin önemine değinerek, bir süre önce Kayseri'deki sünger üreten sanayicilerle bir araya geldiklerini ve sünger hammaddesi üretimi konusunda istişare toplantısı yaptıklarını kaydetti.

Sünger hammaddesinin Türkiye'de üretilebilmesi için Kayseri Sanayi Odası olarak her türlü desteğe hazır olduklarını aktaran Büyüksimitci, "Çok ciddi ithalatı olan ve sadece mobilya sanayisinde değil birçok sektörde kullanılan hammaddeden bahsediyoruz. Umarım bu toplantımız hayırlara vesile olur. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.