KAYSO'dan üyelerine sosyal medya eğitimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Akademi Platformu, üyelerine yönelik "Şirketler için sosyal medya ve içerik yönetimi" konulu eğitim semineri düzenledi.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ekonomist Onur Çetin...

03 Mayıs 2021 Pazartesi 13:42
KAYSO'dan üyelerine sosyal medya eğitimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Akademi Platformu, üyelerine yönelik "Şirketler için sosyal medya ve içerik yönetimi" konulu eğitim semineri düzenledi.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ekonomist Onur Çetin tarafından verilen eğitim, video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirildi.

Eğitim seminerine KAYSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve KAYSO üyeleri katıldı.

Sosyal medyanın ön plana çıktığını belirten Çetin, olayları anlık takip edebildiklerini ve kullanıcıların yeniliklerden anında haberdar olduğunu aktardı.

Sosyal medyanın markalar açısından önemine değinen Çetin, şunları kaydetti:

"Aslında sosyal medya bize iki imkan sunuyor. Hem tüketicilerimize yani potansiyel müşterilerimize ulaşmayı sağlıyor hem de rakiplerimize ulaşmamızı, onların yaptıklarını çok rahat bir şekilde görmemizi sağlıyor. Artık sosyal medya satın alma eğiliminde oldukça yüksek bir öneme sahip. Birçok insan buradaki yorumları okuyarak satın alma kararlarını değiştirebiliyor. Haber alma ve bilgi paylaşımının yoğun yapıldığı ve herkesin burada olduğunu düşündüğümüzde bizim de marka olarak sosyal medyada yer almamız ve yaptığımız çalışmalardan insanları bilgilendirmemiz büyük önem taşıyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.