Keçilerin nakliye esnasında telef olduğu iddiası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde nakliye esnasında telef olduğu tahmin edilen 9 keçi ve 1 dana, Suşehri Belediyesi ekiplerince toprağa gömüldü. Alınan bilgiye göre, Solak köyü mevkisindeki piknik alanı yakınlarında telef olmuş...

10 Eylül 2018 Pazartesi 12:14
Keçilerin nakliye esnasında telef olduğu iddiası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde nakliye esnasında telef olduğu tahmin edilen 9 keçi ve 1 dana, Suşehri Belediyesi ekiplerince toprağa gömüldü.

Alınan bilgiye göre, Solak köyü mevkisindeki piknik alanı yakınlarında telef olmuş 9 adet keçi ve 1 dana gören Davut Sezgin, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, yaptıkları incelemede hayvanlarda herhangi bir hastalığa rastlamadı. Keçilerin ve dananın bir araçta taşınırken nakliye sırasında ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, kulak küpe numarasından yola çıkarak hayvanların sahiplerine ulaşmak için çalışma başlattı.

Hayvanların sahibinin tespiti halinde cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

Suşehri Belediyesi ekipleri ise kepçe ile kazdıkları bir bölgede telef olan hayvanları toprağa gömdü.



Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehriKeçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.