Keçiören Belediye Başkanı Altınok: "Türkiye’nin en çok yatırım yapan ilçe belediyelerinden biriyiz"

- "2020, Keçiören’in borçlarının ödendiği parlak bir hizmet yılı oldu. Aynı zamanda yatırımların arttığı, birçok eser ve projeye imza attığımız bir yıl oldu"

07 Nisan 2021 Çarşamba 14:18
Keçiören Belediye Başkanı Altınok:

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Bir yıl içinde yeniden Ankara’nın en çok nüfusa sahip olan ilçesi olduk. Bu da insanlarımızın yaşam tercihinde Keçiören’i yeniden seçtiğini Keçiören’i gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediyesi'nden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Altınok 2 yıllık hizmet döneminin tamamlandığını ve Keçiören Belediyesinin 2020 yılı faaliyet raporunun belediye meclisi tarafından onaylandığını belirtti. Altınok, "Ankara’nın en borçlu belediyesiydik ama şu anda Türkiye’nin en çok yatırım yapan, en çok hizmet eden ilçe belediyelerinden biriyiz. Bunun nedeni de çalışmak ve üretmektir. Hırsızlığın, saltanatın yolsuzluğun ve israfın olmadığı iyi bir yönetim anlayışına sahip olmamızdandır." ifadelerine yer verdi.

- "Yaşam tercihinde Keçiören seçiliyor"

Altınok, 2020 yılının Keçiören için parlak bir hizmet dönemi olduğunu söyleyerek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Hizmetle dolu 2 yılı geride bıraktık. Keçiören’e hizmet etmeyi nasip eden Rabbime şükürler olsun. Gece gündüz, cumartesi pazar demeden her gün hizmetkâr olmaya ve insanımızın hak ettiği hizmetleri yapmaya devam ettik. 2020, Keçiören’in borçlarının ödendiği parlak bir hizmet yılı oldu. Aynı zamanda yatırımların arttığı, birçok eser ve projeye imza attığımız bir yıl oldu. Bunun sonuçlarını da gördük. Keçiören Belediyesinin mahkemelik olanlar hariç piyasaya ve personeline bir kuruş borcu bulunmuyor. Ankara’nın ikinci büyük ilçesiydik. Bir yıl içinde yeniden Ankara’nın en çok nüfusa sahip olan ilçesi olduk. Bu da insanlarımızın yaşam tercihinde Keçiören’i yeniden seçtiğini Keçiören’i gösteriyor."

Anahtar Kelimeler:
KeçiörenAltınok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.