Kırıkkale Belediye Meclisi Toplantısı yapıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında yapıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonu'nda Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde...

01 Mart 2021 Pazartesi 17:01
Kırıkkale Belediye Meclisi Toplantısı yapıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kırıkkale Belediyesi Meclis Salonu'nda Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen toplantı, bir önceki aya ait karar özetinin okunup oylanması ve komisyon raporlarının okunmasıyla başladı.

Komisyon raporlarının ardından gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Saygılı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut ile Yeni Sanayi ve Ardiyeciler Sitesi ile ilgili yaptığı görüşme hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Bulut ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve güzel neticiler alacaklarına inandıklarını belirten Saygılı, "Bildiğiniz gibi sanayi sitesi şehrimiz içinde sıkışmış durumda. Ne esnafımız, ne de vatandaşlarımız buradan memnun değil. Yeni yerle ilgili TOKİ Başkanımız ile görüşmemiz olumlu geçti. Yeni Sanayi Sitesi'ni TOKİ yapacak ve taksitle esnafımıza satışını gerçekleştirecek. Eski Sanayi Sitesi de kentsel dönüşüm içerisinde şehrimize yeniden kazandırılacak. Ayrıca Ardiyeciler Sitesi ile ilgili de proje son aşamaya gelmiş durumda. Yapılan rezerve değişikler ile yakın zamanda burada değişim başlayacak." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.