Kırıkkale Belediyesi, serada üretilen çiçeklerle cadde ve sokakları süslüyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesine ait serada üretilen çiçekler, kent merkezindeki cadde ve sokaklara rengarenk görünüm katıyor.Belediyeden yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hem şehrin merkezinde bulanan parkların...

29 Haziran 2021 Salı 11:26
Kırıkkale Belediyesi, serada üretilen çiçeklerle cadde ve sokakları süslüyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesine ait serada üretilen çiçekler, kent merkezindeki cadde ve sokaklara rengarenk görünüm katıyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hem şehrin merkezinde bulanan parkların bakım ve onarımını yaptığı hem de serada çiçek üretimine devam ettiği belirtildi.

Birçok türde ve renkte çiçek üretilen seraların "çiçek fabrikası" olarak anılmaya başlandığı aktarılan açıklamada, "Begonya, kadife, sarkıcı, yer petunyası, acem halısı, buz çiçeği, mine gibi çiçek çeşitleri ile Kırıkkale'yi renklendiren belediyemiz, aynı zamanda bodrum papatyası, fare kulağı, sedum ve yıldız gibi yeni çiçek türleri ekleyerek şehrin koku ve rengini değiştiriyor." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin dokusuna önem veren bir belediye olmaktan haz duyduklarını belirterek, her şeyin en güzeline layık Kırıkkale'yi renklendirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.