Kırıkkale Belediyesi yanan ormanlara 10 bin fidan desteği verecek

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Adana, Osmaniye Mersin, Kütahya, Antalya, Aydın ve Muğla'da yanan ormanlara 10 bin adet fidan desteği vereceklerini bildirdi.Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,...

30 Temmuz 2021 Cuma 13:02
Kırıkkale Belediyesi yanan ormanlara 10 bin fidan desteği verecek

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Adana, Osmaniye Mersin, Kütahya, Antalya, Aydın ve Muğla'da yanan ormanlara 10 bin adet fidan desteği vereceklerini bildirdi.

Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı olarak başlayan ve ciğerlerimizi yakan orman yangınlarının yaralarını sarmak için Kırıkkale Belediyesi olarak 10 bin fidan bağışlama kararı aldık. Çıkan yangınlar yüreğimizi yakıyor. Devletimiz var gücü ile pek çok noktada başlayan orman yangınlarına müdahale ediyor." ifadelerini kullandı.

"Ülke olarak birlikte güçlüyüz, birlikte olma vakti" diyen Saygılı, hainlerce yakılan ormanların yeniden yeşertilmesi için vatan sevdalısı Kırıkkaleliler adına 10 bin fidan bağışında bulunduklarını belirtti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.