Kırıkkale Belediyesinden görev başındaki polislere çorba ikramı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında...

11 Nisan 2021 Pazar 11:49
Kırıkkale Belediyesinden görev başındaki polislere çorba ikramı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında olan polis ekiplerine çorba ikramında bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kısıtlamada görev başında olan polis ekipleri ve kamu görevlilerine Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce sıcak çorba ve ekmek ikramında bulunularak, emniyet mensuplarının haftaları kutlandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celalettin Özel de Belediye Başkanı Mehmet Sayglı'nın talimatı ile görev başındaki polis memurlarına sıcak çorba ikramında bulunmak istediklerini belirtti.

Özel, ayrıca nöbet başında olan itfaiye, jandarma ve 112 Acil Çağrı Merkezini de ziyaret ettiklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.