Kırıkkale Belediyesi'ne araç desteği

KIRIKKALE (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kırıkkale Belediyesine 13 bin litrelik vidanjör hibe etti.Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13 bin litrelik...

30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:10
Kırıkkale Belediyesi'ne araç desteği

KIRIKKALE (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kırıkkale Belediyesine 13 bin litrelik vidanjör hibe etti.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13 bin litrelik vidanjörün belediyeye hibe edildiğini belirtti.

Belediyenin araç ve donanım standartlarının yükseldiğini vurgulayan Saygılı, şunları kaydetti:

"Her türlü araç ve donanımlarımızı yükseltmeye devam ediyoruz. Bakanlığımız, bizlere böyle güzel bir hediye verdi. Çok kıymetli ve işimize yarayacak bir hediye. Ben de Kırıkkale halkımız adına bu hediye için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza en iyi ve en hızlı hizmeti sunabilmek için tüm birimlerimizle gece gündüz çalışıyoruz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.