Kırıkkale Müftüsü Yaşar'dan Miraç Kandili mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Yaşar, mesajında, 27 Mart Pazar günü Miraç gecesinin idrak edileceğini belirterek, Hazreti Muhammed için büyük şan ve şerefle dolu olan "miraç"...

25 Şubat 2022 Cuma 15:05
Kırıkkale Müftüsü Yaşar'dan Miraç Kandili mesajı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yaşar, mesajında, 27 Mart Pazar günü Miraç gecesinin idrak edileceğini belirterek, Hazreti Muhammed için büyük şan ve şerefle dolu olan "miraç" mucizesinin, Müslümanlar için de ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olduğuna dikkati çekti.

Dünya ve ahiret saadetine erişmek için bu gecenin en güzel şekilde ihya edilmesi gerektiğini aktaran Yaşar, şunları kaydetti:

"Bu gecede her zamankinden daha fazla duaya sarılalım. Zorluklarımızı kolay, şerleri hayırlara tebdil, kardeşliğimizi daim ve güçlü eylemesi, hastalarımıza acil şifalar lütfetmesi, devletimizin bekası, milletimizin ve bütün Müslümanların birlik ve beraberliği, insanlığın mutluluğu ve huzuru için bol bol dua edelim. Bu gecenin bütün Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesini ve insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.