Kırıkkale Valisi Sezer, engelli çocuklarla uçurtma uçurdu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Uçmak İçin Kanatlarım Var Benim Projesi" kapsamında engelli çocuklarla uçurtma uçurdu.Bahşılı ilçesi Karaahmetli Tabiat Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, fiziksel engelli Cemresu...

11 Haziran 2021 Cuma 11:12
Kırıkkale Valisi Sezer, engelli çocuklarla uçurtma uçurdu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Uçmak İçin Kanatlarım Var Benim Projesi" kapsamında engelli çocuklarla uçurtma uçurdu.

Bahşılı ilçesi Karaahmetli Tabiat Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, fiziksel engelli Cemresu Oktem'in, Ankara'da yaklaşık 8 ay süren tedavisinin ardından ilk kez yürümeye başlaması Vali Sezer ve davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

Sezer, burada yaptığı konuşmada, "10 yavrumuzun mutluluğunu ailelerle hep beraber paylaşıyoruz. Bu yavrular hepimizin yavruları. Toplum olarak bu sorumluluğu hep beraber başımızın üstünde taşımamız ve ailelerin üzerindeki sorumluluğu paylaşmamız lazım. İnşallah bu ve buna benzer projeleri devam ettireceğiz." diye konuştu.

Vali Sezer ve beraberindekiler, daha sonra engellilerin hayatını konu alan resim sergisini gezerek, engelli çocuklar ve aileleriyle uçurtma uçurdu.

Etkinlikte bazı engelli sporcular da gösteri yaptı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.