Kırıkkale Valisi Sezer, pazar yerlerini denetledi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak açılan pazar yerlerinde denetimde bulundu.Sezer, ilk olarak Çarşamba Pazarı'nı gezerek, polis ve İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerinden yoğunlukla...

08 Mayıs 2021 Cumartesi 17:17
Kırıkkale Valisi Sezer, pazar yerlerini denetledi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak açılan pazar yerlerinde denetimde bulundu.

Sezer, ilk olarak Çarşamba Pazarı'nı gezerek, polis ve İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerinden yoğunlukla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Cumartesi Kapalı Pazar Yeri'nde denetimlerde bulunan Sezer, genel olarak pazar yerlerinde bir yoğunluk olmadığını söyledi.

Sezer, Cumartesi Kapalı Pazarı merkez olduğu için kısmi yoğunluk olduğunu belirterek, "Onunla ilgili olarak da bütün arkadaşlarımız tedbirleri alıyorlar. Vatandaşlarımız da inşallah salgın tedbirlerine riayet ederlerse kısa zamanda kimsenin mağdur olmayacağı şekilde bunu atlatırız. Şimdiden herkese hayırlı kandiller ve bayramlar diliyorum." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.