Kırıkkale Valisi Sezer'in ilçe ziyaretleri

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Balışeyh ve Keskin ilçeleri ile merkeze bağlı Ahılı köyünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Balışeyh ilçesinde faaliyet gösteren İl Özel İdaresine...

27 Haziran 2021 Pazar 12:55
Kırıkkale Valisi Sezer'in ilçe ziyaretleri

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Balışeyh ve Keskin ilçeleri ile merkeze bağlı Ahılı köyünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Balışeyh ilçesinde faaliyet gösteren İl Özel İdaresine ait Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nde incelemelerde bulunan Sezer, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ilçeye bağlı Ulaklı ve Beşbıçak köyleri arasında devam eden beton yol çalışmasını inceleyen Sezer, merkeze bağlı Ahılı köyü kilit parke yol çalışmalarının yapıldığı alanı da ziyaret etti.

Vali Sezer, son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleri, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Keskin Belediyesi işbirliği ile Keskin'de devam eden Sokak Sağlıklaştırma Projesi'nin uygulandığı alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretlerde Sezer'e, Balışeyh Kaymakam Vekili İbrahim Gökçe, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.