Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını, tedavisinin ve karantina sürecinin evde devam ettiğini bildirdi.Tekbıyıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,...

24 Ocak 2022 Pazartesi 15:28
Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını, tedavisinin ve karantina sürecinin evde devam ettiğini bildirdi.

Tekbıyıkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Maalesef PCR testimin sonucu pozitif çıktı. Ancak genel durumumun iyi olduğunu ifade etmek isterim. Karantina ve tedavi sürecim evden devam edecek. Herkese kolaylıklar ve iyi haftalar diliyorum." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.