Kırıkkale'de AK Parti teşkilatları iftarda buluştu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de AK Parti teşkilatları iftar programında buluştu.Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, bir düğün salonunda düzenlenen programda, katılımları ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür...

30 Nisan 2022 Cumartesi 21:59
Kırıkkale'de AK Parti teşkilatları iftarda buluştu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de AK Parti teşkilatları iftar programında buluştu.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, bir düğün salonunda düzenlenen programda, katılımları ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.

İftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telekonferans yöntemiyle katılarak partililerin bayramını kutladı.

Programa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti il ve ilçe teşkilatı mensupları ile üyeler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.