Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşüyle başlayan program, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenle devam etti.Gençlik...

04 Ekim 2021 Pazartesi 15:29
Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.

Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde kortej yürüyüşüyle başlayan program, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenle devam etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Turan Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, hafta boyunca düzenlenecek faaliyetlerle vatandaşların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun, topyekun spor bilinci ve kültürünün oluşturulmasının hedeflendiğini anlatan Yılmaz, "Hepimiz biliyoruz ki tüm dünyada profesyonel sporculuğa geçişin en önemli noktası amatör spor. Bizler de bu bilinçle ve yaklaşımla amatör sporlara yaklaşıyor ve destek veriyoruz." diye konuştu.

Çeşitli spor dallarının da tanıtımının yapıldığı törene, il müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.