Kırıkkale'de aranan 3 hükümlü yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince,...

03 Mart 2021 Çarşamba 14:29
Kırıkkale'de aranan 3 hükümlü yakalandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, il genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Ekipler, düzenledikleri operasyonda 18 suçtan kaydı ve "yağma" suçundan 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.Ü, 22 ayrı suçtan kaydı ve "basit yaralama" suçundan 3 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.C.Ö. ve 12 ayrı suç kaydı ile "başkalarına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma" suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.Z'yi yakaladı.

Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.